Deze webshop is gemaakt om jou een duidelijk overzicht te geven van het vast assortiment bij KOEKE.TIEN.

Achter deze webshop staat een super enthousiaste dame die deze kleine onderneming met heel veel passie probeert te runnen. 

Alles wordt zorgvuldig en met veel liefde afgewerkt. Heb je een vraag of is er iets niet duidelijk? Aarzel dan niet om contact op te nemen. 

Met speciale gelegenheden en feestdagen voorzie ik vaak een extra aanbod. Deze vind je niet in de webshop maar op een aparte pagina op de website. 

Voor je enthousiast je winkelwagen vol laadt, lees dan eerst volgende huisregels: 

  • Ik verzend NIET.

  • Ik heb tijd nodig om jouw bestelling te bakken / te verpakken. Reken op een wachttijd van minstens één week. Je kan bij opmerkingen jouw voorkeursdatum meegeven. Dan probeer ik hier rekening mee te houden.

  • Afhalen van je bestelling is telkens op afspraak.

  • Afhalen bij: Grote Waterstraat 10 - 2235 Houtvenne

  • Betalen gebeurt bij afhaling: dit kan via payconiq of cash

  • Ook de Hulshoutse cadeaubon of de cadeaubon van KOEKETIEN is een geldig betaalmiddel

 

AFHALEN

Meestal lukt voor mij in de loop van de week 's avonds of in het weekend. Noteer bij opmerkingen gerust je voorkeur van afhalen en ik bekijk of het lukt. In overleg, spreken we zo een afhaalmoment af. 


 

Zandkoekjes waar iedereen van stoeft, ambachtelijk uitgerold en gebakken.

Deze zandkoekjes worden speciaal voor jou gebakken. Bestel minstens één week op voorhand. 

Eén keer per maand doe ik een 'koekenbak' dan bak ik een assortiment koekjes. Voor meer info en bestellen van koekendozen klik je hier: 


Wil je trakteren met zandkoekjes (met tekst naar keuze/naam) voor je verjaardag, communie, .... Check dan zeker deze pagina


 

 

De traktatiedoosjes/zakjes dienen verpakt te worden, dit vraagt tijd. Om een vlotte service te garanderen, vraag ik ook om deze minstens één week op voorhand te bestellen.